Week 16 - Reisverslag uit Summit, Verenigde Staten van Lianne Lankhorst - WaarBenJij.nu Week 16 - Reisverslag uit Summit, Verenigde Staten van Lianne Lankhorst - WaarBenJij.nu

Week 16

Blijf op de hoogte en volg Lianne

06 Augustus 2012 | Verenigde Staten, Summit

Maandag 30 juli 2012
Vandaag hoefde ik pas om 9 uur te beginnen, dus ik heb lekker rustig aan gedaan. Heerlijk op mijn gemak wakker worden (ook al ben ik vroeg wakker) en douchen. Toen heb ik met de kids gespeeld. Die hadden inmiddels al wel ontbeten maar waren nog niet aangekleed. We hebben veel beneden gespeeld. Toen Tamara weer terug was, was ik weer klaar met werken. Ik heb lekker rustig aan gedaan en zoals ik normaal altijd doe mijn blog geschreven. Ik moest die middag ook werken tot drie uur, maar Tamara was weg met Jonas en Indiya dus ik had alleen Maya, maar die lag op bed. Dus ik kon al de dingen doen die ik normaal altijd op maandag doe. Om drie uur was ik klaar met werken en heb ik heerlijk genoten van een pedicure. Van zes tot half acht moest ik nog werken. De kinderen douchen en daarna hadden we nog even gespeeld en mochten de kinderen tv kijken tot we gingen eten. Na het eten heb ik niets gedaan en mijn maandagavond serie gekeken.

Dinsdag 31 juli 2012
Vanochtend had ik alleen Jonas en Maya, want Indiya was naar camp. We hebben met name beneden en buiten gespeeld want het was mooi weer. De laatste tijd zijn de kinderen weer veel bezig met de lego, dus er komen veel bouwwerken te staan. Tussen de middag had ik even vrij en heb ik tv op de laptop gekeken. Die middag moest ik ook weer werken. Terwijl Maya op bed lag heb ik met Jonas en Indiya buiten gespeeld. Vandaag heb ik pizza gegeten en heb ik tiramisu op. De tiramisu had Tamara gemaakt en was echt heerlijk!! ‘s Avonds heb ik met Veronica bij de Starbucks nog wat gedronken, maar ja bij Veronica hoort ook meestal Starbucks ;).

Woensdag 1 augustus 2012
We zijn vandaag begonnen met de zindelijkheidstraining van Maya. We willen het graag in een keer goed doen, en niet steeds stoppen of haar een luier aangeven. Dus ik gebruik de kookwekker en die zet ik elke 5 minuten. Dan vraag ik het haar en elke 10 minuten zet ik haar gewoon op de wc, al is het alleen al de gewenning om op de wc te zitten. Naast elke paar minuten naar de wc hebben we natuurlijk ook gewoon gespeeld. vandaag hebben we alleen binnen gespeeld. De kinderen vinden het geweldig om tijdens het spelen muziek aan te hebben en gewoon lekker te spelen. Na de lunch bracht ik Maya naar bed en toen zei ze ineens tegen me “I love you” en dat was zo lief. Het doet je echt goed om af en toe van de kinderen te horen dat ze je lief vinden of je een knuffel geven. We hebben die middag lekker gek gedaan en veel gedanst en gespeeld. Nadat Maya uit bed was hebben we beneden weer naar de muziek geluisterd en hebben we met de lego gespeeld. Om half 6 was ik klaar met werken en ik heb toen voor mijzelf gekookt en rustig aan gedaan. Die avond was het ook weer meeting met de au pairs bij de Starbucks en ik heb veel met Jenny zitten kletsen. Het was uiteindelijk 11 uur voordat ik thuis was en dus ook weer tijd voor bed.

Donderdag 2 augustus 2012
Vandaag was eigenlijk een dag zoals de andere dagen. Alleen vanmiddag was ik dan weer even vrij en heb ik weinig gedaan, omdat ik dan gewoon even geniet van niets doen. Vanavond na het douchen van de kinderen waren we allemaal een beetje gek. De kinderen zijn helemaal gek op het liedje van Takata dus elke keer moeten mijn boxjes aan en mij Ipod op dit liedje. Tamara ging ze op een gegeven moment maar filmen want ze hadden zoveel verschillende moves. Het was wel heel leuk om te zien. Vanavond ben ik naar Veronica gegaan en zijn we in Westfield naar de Starbucks geweest.

Vrijdag 3 augustus 2012
Vandaag heb ik met Jonas weer een Nederlandse les gedaan en het ging helemaal super!! Elke keer probeer ik hem te motiveren door spelletjes te doen of ik laat hem iets verzinnen dat we kunnen doen. Ik heb vandaag ook veel spelletjes gedaan met Jonas en Indiya. Als Maya slaapt hebben we daar namelijk wat meer rust voor, want Maya wilt heel graag mee doen, maar dan verplaatst ze nog al eens de pionnen. Ook laat ik de kinderen soms alleen spelen. Als ze helemaal in hun eigen wereldje zitten is het niet aan mij om altijd te zeggen dat ze met mij moeten spelen. Ik was vandaag op tijd klaar met werken. Ik heb gekookt en toen op bed film gekeken en op tijd gaan slapen, want de volgende dag moest ik weer vroeg op.

Zaterdag 4 augustus 2012
Vandaag heb ik heel de dag met Maya gespeeld. We zijn verder niet weg geweest, want we zijn nog steeds druk met de zindelijkheidstraining. We hebben wel een potje dat we mee kunnen nemen, maar om daar mee midden in het park te zitten is ook niet echt handig en daarbij de wandeling naar het park duurt ook al minimaal 20 minuten. We hebben met de playdoh gespeeld, getekend en met de stickers gespeeld. We hebben in de kelder met de blokken gespeeld en ze vind het ook heel leuk om met het keukentje te spelen en dingen voor je klaar te maken. vanmiddag heb ik ook even met mama geskypt en hebben we het gehad over wat we gaan doen als ze hier komt, en ja dat is al over twee weken!! De avond was ik vrij en was ik te moe om nog iets te gaan doen. Dus vanavond gewoon lekker op bed gelegen en film gekeken. mijn ogen vielen bijna elke keer dicht dus toen was het toch echt wel tijd om te gaan slapen.

Zondag 5 augustus 2012
Vanochtend heb ik helemaal niets gedaan. Vanmiddag ben ik met een nieuwe Nederlandse au pair op shop tocht geweest. We zijn opzoek gegaan naar T.J. Maxx. Een soort outlet store met allerlei bekende merken. We hebben hier echt dik een uur rondgelopen en allerlei dingen gepast. Ik heb een nieuw shirt gekocht en een hele leuke tas!! ja mensen ik ben toch overstag gegaan en een tas gekocht. Het is nog maar de eerste sinds ik hier ben dus dat is toch best nog wel knap ;). We zijn na onze aankopen maar eens wat gaan eten. We hebben bij applebees een hamburger met frietjes gegeten. Jammie!! Na het shoppen en eten heeft Marjolein mij weer thuis afgezet en had ik weer de tijd aan mijzelf. Ik heb het rustig aan gedaan, want je werkt al 6 dagen lang en dan een dagje rustig aan doen en niets doen vindt ik dan heerlijk. En even weg vind ik ook leuk, maar soms echt helemaal niets doen is ook heerlijk. Zo gaat een dagje toch ook wel snel. Beetje computeren en tv kijken, even weg en dan gewoon weer lekker thuis. Het was verder aardig rustig dus weer helemaal klaar voor een nieuwe week!!

huggies en kussies
lianne (ke)